Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2022, 7:44
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Jakub Goda z Čaputovej komunikačného tímu sa baví na Ficovi: Prišiel len hlúčik zo zombielandu

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Jakub Goda sa v Kancelárii prezidenta SR venuje sociálnym sieťam a boju proti dezinformáciám.

Jakub Goda zverejnil na Facebooku príspevok, v ktorom konštatuje, že Robert Fico po 12 rokoch na stoličke premiéra nemá podporu verejnosti ani v časoch, keď ho chce prokurátor vo väzbe. Považuje to za politický knokaut vzhľadom na účasť, ale aj zloženie publika, ktoré prišlo vo štvrtok popoludní podporiť predsedu Smeru-SD pred Národnú radu SR. 

„Neviem si predstaviť väčšie k. o. v politike, ako keď ti po 12 rokoch vládnutia už úplne urgentno-fyzicky hrozí basa, preto dva roky mobilizuješ a hecuješ ľud, pri covide ich posielaš na smrť, pri Ukrajine za Putinom, ale hlavne tu systematicky buduješ veľkú story o politických procesoch,“ píše v statuse Goda, ktorý sa v Kancelárii prezidenta SR venuje sociálnym sieťam a boju proti dezinformáciám.

Robert Fico davy skutočne mobilizoval, zvážali ich autobusmi z okresov a sľubovali aj nocľah tým, ktorí sa chcú zúčastniť na protestoch v nasledujúcich dňoch. 

Podľa Godu bola účasť veľmi slabá a o výsledku vypovedá aj demografické zloženie protestujúcich, ktoré označil za „hlúčik zo zombielandu v rozsahu protestov OKS za starých dobrých čias, keď sa tu dokopy nič nedialo“.

Odporúčané
Prezidentka Čaputová: Bezpečnosť vrcholových politikov sa zhoršila, ale nemôžeme preto zdupkať Prezidentka Čaputová: Bezpečnosť vrcholových politikov sa zhoršila, ale nemôžeme preto zdupkať 22. apríla 2023, 9:00

Robert Fico včera argumentoval tým, že polícia zastavovala autobusy smerujúce z okresov, aby cielene znížila účasť na protestoch. Dopravný servis však informoval, že polícia nikde žiadne autobusy nezastavovala a doprava bola vo všetkých smeroch do Bratislavy počas celého popoludnia plynulá.

Domov
Zdieľať
Diskusia