Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2022, 21:31
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík TASR

Internet zaplavili memečká Roberta Kaliňáka. O jeho väzbe sa rozhodne zajtra

ZAUJÍMAVOSTI ROBERT KALIŇÁK
Uložiť Uložené

Pózy exministra vnútra bavia Slovensko.

Bývalý minister vnútra Robert Kaliňák sa dnes postavil pred súd. Ešte predtým však stihol zapózovať novinárom s putami na rukách, čím sa v momente stal vďačným zdrojom pre tvorcov memečiek. Nižšie si môžeš pozrieť výber viacerých obrázkových paródií, ktoré nás pobavili.

Advokát exministra David Lindtner dnes médiám prezradil, že sa o návrhu na väzobné stíhanie Roberta Kaliňáka rozhodne už zajtra o 16.00 h. Bližšie informácie však obhajca nechcel uviesť.

Odporúčané
NAKA už nepochybuje, že Fico je „šéf“ z Kočnerovej Threemy. Ako zbierali „náboje“ na Matoviča s Kiskom? NAKA už nepochybuje, že Fico je „šéf“ z Kočnerovej Threemy. Ako zbierali „náboje“ na Matoviča s Kiskom? 22. apríla 2022, 8:30

„Akýkoľvek argument, ktorý by sme teraz uviedli, by mohol súd vnímať ako ovplyvňovanie. Pán sudca nám umožnil poradu s klientom, mali sme možnosť krátko nahliadnuť do vyšetrovacieho spisu. Je rozsiahly, hodina nebola dostatočná,“ povedal Lindtner.

V prípade spoločne s Robertom Kaliňákom figuruje aj šéf Smeru-SD Robert Fico. Obaja sú obvinení zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa, ako aj opakovaného zločinu ohrozenia obchodného, bankového, poštového, telekomunikačného a daňového tajomstva. Ďalšie informácie nájdeš v tomto článku.





 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matej Makovicky (@makovicky_comedy)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa slovakistan (@slovakistan_official)



Domov
Zdieľať
Diskusia