Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2022, 19:51
Čas čítania 0:32
Richard Balog

Swatch a Omega sa spojili pri príprave novej kolekcie švajčiarskych hodiniek. Jeden model stojí 250 eur

Swatch a Omega sa spojili pri príprave novej kolekcie švajčiarskych hodiniek. Jeden model stojí 250 eur
Zdroj: Swatch
MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Kolekcia obsahuje jedenásť farebných vyhotovení a v predaji budú už 26. marca.

Luxusné hodinky za 250 eur sú realitou vďaka spolupráci značiek Swatch a Omega. Firmy predstavili kolekciu jedenástich farebných vyhotovení Speedmaster MoonSwatch s odkazom na vesmírne telesá vrátane Pluta.  

Originálny model hodiniek Omega Speedmaster Moonwatch je legendárny kúsok a pre zberateľov predstavuje takmer povinnosť ich vlastniť. Vďaka novej kolekcii BIOCERAMIC MoonSwatch ich môžeš získať za zlomok ceny (cca 5 000 eur). 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by OMEGA (@omega)

Odporúčané
Luxusná móda má množstvo podôb. Doplň svoj šatník o modely od značiek MISBHV, Kenzo či Y-3 Luxusná móda má množstvo podôb. Doplň svoj šatník o modely od značiek MISBHV, Kenzo či Y-3 22. marca 2022, 15:30

Hlavným lákadlom hodiniek je spojenie materiálu Swatch BIOCERAMIC s kľúčovými vzhľadovými prvkami Omega Speedmaster Moonwatch. Ide o asymetrické puzdro, charakteristické ciferníky aj pomerne nenápadnú bodku nad deväťdesiatkou na stupnici tachymetra. 

Viac podrobných informácií vrátane parametrov hodiniek nájdeš na webe Swatch. 

V galérii je všetkých jedenásť farebných vyhotovení a v prípade záujmu môžeš navštíviť predajňu Swatch alebo Omega vo Viedni. Dostupné budú už 26. marca. 

Swatch x OmegaSwatch x OmegaSwatch x OmegaSwatch x Omega
Zobraziť galériu
(11)
Domov
Zdieľať
Diskusia