Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2022, 7:34
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Zbrane skončia vždy v najhorších rukách, odkazuje Boy Wonder. Po rokoch vydáva nový album

HUDBA BOY WONDER
Uložiť Uložené

Na streamovacích službách už nájdeš album Jeseň 2015: Človek z planéty Zem. Je na ňom 23 skladieb vrátane skitov a niekoľko skitov.

Na druhý album Boy Wondera fanúšikovia čakali naozaj veľmi dlho. Ako priznáva samotný autor v názve titulu, od prvého prísľubu je to už približne sedem rokov. Trnavský raper sa však pokúsil fanúšikom všetko vynahradiť a dočkali sa odmeny vo forme 23-trackového projektu s niekoľkými hosťami a skitmi. 

Boy Wonder už pred albumom zverejnil single Batman a Celkom horúce leto, druhú z menovaných noviniek pôvodne neplánoval vydať predčasne, motivovala ho však aktuálna situácia. Samotný Boy Wonder nechce zbytočne zdržiavať rozsiahlymi vyjadreniami, záleží mu skôr na tom, aby fanúšikovia počúvali pozorne. 

„Toto nie je žiadny comeback. Všetko je, ako má byť, a presne na svojom mieste. Je to o mne, je to dosť osobné a rozhodol som sa s vami o to podeliť. Moja súkromná vesmírna odysea. Nebudem sa rozpisovať, všetko podstatné som povedal v trekoch,“ povedal Wonder. 

„Ďakujem hlavne sebe a ďalej všetkým, ktorí mi s albumom pomohli, ďakujem za všetky chyby, ktoré ma doviedli až sem, a každému, kto vo mňa verí,“ dodal s tým, že všetci sme jeden a každý je iný.

Odporúčané
Boy Wonder o novom albume: Zámerne nevravím niektoré veci na rovinu. Mám rád, keď odpovede visia vo vzduchu (Rozhovor) Boy Wonder o novom albume: Zámerne nevravím niektoré veci na rovinu. Mám rád, keď odpovede visia vo vzduchu (Rozhovor) 23. mája 2023, 16:30

S Boy Wonderom sme sa rozprávali ešte pred približne rokom, keď nám v rozhovore vysvetlil, prečo s vydaním projektu pôvodne vyčkával, a potvrdil aj fámy o tom, že viackrát mal pripravený materiál, ktorý sa nakoniec rozhodol nepoužiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia