Platí, že Slováci zajedali pandémiu sladkosťami? Sú lepšie slovenské alebo francúzske zákusky? Aj o tomto je najnovší Čojeho Podgast.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Čo je pľundrové cesto.
- Prečo nesmieš Číňanom ponúknuť makový koláč.
- Ako Luciu inšpirovali k pečeniu francúzskych zákuskov východoslovenské zabíjačky.
Lucette je nie úplne nápadná patisseria v Petržalke, ktorú založili a vedú manželia Lucia a Matej. Ich signature produkt sú makrónky, ktoré robia nielen najlepšie v Bratislave, ale sú aj jedny z najlepších, aké Čoje kedy ochutnal. Okrem toho všetky možné francúzske zákusky, cheesecaky, zmrzlina, ale aj slovenské cukrárenské klasiky.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.