Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša Wolt Objednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením. Objednaj si jedlo
Aktivuj si predplatné na pol roka zadarmo s ČSOB
25. marca 2022 o 11:08
Čas čítania 0:41

Lucia a Matej z Lucette: Všetky makrónky robíme my dvaja ručne, bežne spolu 6 hodín neprehovoríme

Diskutovať
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša Wolt Objednaj si jedlo

Platí, že Slováci zajedali pandémiu sladkosťami? Sú lepšie slovenské alebo francúzske zákusky? Aj o tomto je najnovší Čojeho Podgast.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo je pľundrové cesto.
  • Prečo nesmieš Číňanom ponúknuť makový koláč.
  • Ako Luciu inšpirovali k pečeniu francúzskych zákuskov východoslovenské zabíjačky.

Lucette je nie úplne nápadná patisseria v Petržalke, ktorú založili a vedú manželia Lucia a Matej. Ich signature produkt sú makrónky, ktoré robia nielen najlepšie v Bratislave, ale sú aj jedny z najlepších, aké Čoje kedy ochutnal. Okrem toho všetky možné francúzske zákusky, cheesecaky, zmrzlina, ale aj slovenské cukrárenské klasiky.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia