Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt.
9. marca 2022, 9:30
Čas čítania 0:31
Sponzorovaný obsah

Hľadali sme najlepšie raňajky v Bratislave. Kde nájdeš najchutnejšiu ponuku?

GASTRO GASTRO BRATISLAVA RAŇAJKY V BRATISLAVE
Uložiť Uložené

S Woltom si vychutnáš skvelé jedlo, nech už si kdekoľvek.

Máme pre teba ďalšie video, po ktorom určite vyhladneš. V spolupráci s donáškovou službou Wolt sa tentoraz foodblogger Čoje vybral spolu s našou Deniskou preskúmať raňajkovú ponuku v Bratislave. Je to predsa len „najdôležitejšie“ jedlo dňa, avšak Čoje s tým celkom nesúhlasí. Dvojica si dopriala naozaj kráľovskú porciu, za jedno dopoludnie obehli hneď niekoľko podnikov. Široký výber jedál bol síce lákavý, ale ochutnať všetko bola naozaj poriadna výzva. Úspešne to zvládli a nakoniec ti prezradia, ktorý podnik má najchutnejšiu ponuku. 

Vo videu uvidíš rôzne typy miest, takže na chuť si príde naozaj každý. Zlákajú ťa prepychové raňajky v Kruhu alebo ťa zaujme detská nostalgia Bistra24? V atmosfére podniku začneš deň príjemne, ale počas lenivejších či uponáhľaných dní môžeš využiť pohodlnú donášku s Woltom domov alebo do práce.

Pozri raňajky v tvojom okolí
Domov
Zdieľať
Diskusia