Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2022, 8:11
Čas čítania 0:51
Martin Adam Pavlík

Ľudovít Klein nesie na Slovensko cennú výhru. V UFC dokázal poraziť nebezpečného Američana a možno si vybojoval novú zmluvu

Ľudovít Klein nesie na Slovensko cennú výhru. V UFC dokázal poraziť nebezpečného Američana a možno si vybojoval novú zmluvu
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS ĽUDOVÍT KLEIN UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po dvoch prehrách sa Slovák dostal opäť na víťaznú vlnu.

Ľudovít Klein mal v noci zo soboty na nedeľu dôležitý štvrtý zápas v najprestížnejšej MMA lige sveta UFC. Jeho súperom bol 28-ročný Američan Devonte Smith, ktorého Slovák dokázal poraziť na body, konkrétne išlo o viachlasné rozhodnutie rozhodcov (split decision). 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein 🇸🇰 (@lajosko.klein)


„Naozaj sa extrémne teším, že to vyšlo. Sme späť na víťaznej vlne, tento pocit som potreboval opäť zažiť. Ideme ďalej, ďakujem naozaj, veľmi si to vážim. Pozdravujem domov na Slovensko a konečne vezieme tú výhru domov, áno, teším sa,“ podelil sa o radosť s fanúšikmi slovenský MMA zápasník v príbehu na Instagrame.

Pre zverenca Attilu Végha z trnavského SFG ide o druhú výhru v UFC, pričom túto potreboval ako soľ, pretože išlo o posledný zápas na kontrakte. Znamená to, že táto výhra mu dáva príležitosť udržať sa v UFC a získať novú zmluvu na ďalšie zápasy. Či sa tak stane, uvidíme, pravdepodobne, už čoskoro. 



Klein debutoval v UFC v septembri 2020, keď sa mu podarilo poraziť Shana Younga. Následne v minulom roku prehral najskôr s Michaelom Trizanom a potom v októbri s Nateom Landwehrom.

Na nočnom turnaji UFC 272 sa v hlavnom zápase proti sebe predstavili dvaja bývalí najlepší kamaráti Colby Covington a Jorge Masvidal, pričom prvý spomenutý odišiel zo zápasu po piatich kolách ako víťaz.

Domov
Zdieľať
Diskusia