Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2022, 21:29
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

V Bratislave horel veľký garážový dom, hasiči mali k požiaru ťažký prístup

NEWS BRATISLAVA POŽIAR BRATISLAVA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Horí garážový dom vedľa čerpacej stanice.

V bratislavskej mestskej časti Ružinov horí garážový dom na Drieňovej ulici, ktorý sa nachádza hneď vedľa čerpacej stanice. Pri požiari zasahujú hasiči z celého hlavného mesta a pripravujú plošinu, keďže oheň je momentálne ťažko prístupný. O požiari informoval a Facebooku starosta Martin Chren. 

„Milí susedia, mnohí sa pýtate na zápach z horenia, ktorý od Štrkovca cítiť na všetky strany až do Ružovej doliny. Horí garážový dom na Drieňovej (Bratislavské garážové družstvo, vedľa Shell pumpy). Na mieste už sú hasiči z celej Bratislavy, pripravujú plošinu, požiar už musia začať hasiť zhora,“ napísal starosta na sociálnej sieti. 

Obyvateľom mesta radí zatvoriť okná a nevetrať. 

Podľa starostu mesta sa v objekte nachádzajú staré pneumatiky, oleje a ďalšie nešpecifikované predmety. 

„Drieňová je aktuálne kvôli zásahu techniky úplne neprejazdná. Hasiči intenzívne zasahujú, ale vo vnútri tlie veľa pneumatík a ďalšieho materiálu, ktorý sa môže kedykoľvek vznietiť, takže zásah bude zrejme trvať dlho,“ dodal starosta krátko pred desiatou večer. 

Domov
Zdieľať
Diskusia