Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. februára 2022, 11:27
Čas čítania 0:41
Ema Stanovská

Slovenskí hokejisti odmietli stretnutie s politikmi. „Tlieskam im za to,“ vraví bývalý reprezentant Richard Kapuš

ŠPORT OLYMPIÁDA HOKEJ 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Politici by sa so slovenskými športovcami nemali len fotiť, ale pre nich aj niečo robiť,“ vraví Kapuš.

Bronzoví hokejisti pred príletom na Slovensko avizovali, že sa nestretnú s politickými funkcionármi – v parlamente ani v Prezidentskom paláci. Radšej uprednostnia fanúšikov. Potvrdil to bývalý hokejový reprezentant Richard Kapuš v relácii TV Pravda – Fair Play.

„Tlieskam im za to, pretože po takýchto úspechoch sa väčšinou politici len ukazujú, fotia, ale následne nepodniknú žiadne kroky na podporu športu, a to nehovorím len o hokeji,“ povedal Kapuš.

„Príkladov tu už bolo veľmi veľa – počúvali sme o tom, ako bojovala Zuzulová alebo Vlhová, ktorá pre Slovensko robí obrovskú reklamu. Myslím si, že politici by sa so slovenskými športovcami nemali len fotiť, ale pre nich aj niečo robiť. Ja viem, že je ťažká doba, ale ten šport nám padá aj ich zásluhou.“ Kapuš dodal, že olympijský bronz to určite nezmení.

Slovenskí hokejisti priletia z Pekingu do Viedne dnes 22. februára. Z letiska sa presunú do Bratislavy, kde oslávia bronzové medaily zo ZOH 2022 v Pekingu. Oficiálny program sa začne o 15.30 h – hokejisti na historickom kabriobuse absolvujú okružnú jazdu. Autobus svoju jazdu ukončí na Námestí SNP.

Domov
Zdieľať
Diskusia