Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. februára 2022, 21:30
Čas čítania 0:55
Martin Adam Pavlík

Bloger Radovan Bránik uverejnil adresu Ľuboša Blahu. Vraj je načase, aby ochutnal vlastnú medicínu

Bloger Radovan Bránik uverejnil adresu Ľuboša Blahu. Vraj je načase, aby ochutnal vlastnú medicínu
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
POLITIKA ĽUBOŠ BLAHA OBRANNÁ DOHODA S USA RADOVAN BRÁNIK SMER-SD
Uložiť Uložené

Po tvrdej kritike neváhal zverejniť Blahove e-mailové adresy, dokonca aj adresu priamo domov.

Dnes sme ťa informovali, že poslanec Smeru-SD Ľuboš Blaha vo štvrtok zverejnil mená poslancov, ktorí podporili obrannú dohodu s USA, s komentárom, že ide o vlastizradcov. Následne sa niekoľkým z nich ľudia začali vyhrážať na sociálnych sieťach. K niektorým sa však dostali aj domov. Poslanec OĽaNO Peter Vons si našiel na bráne nápis „tu býva vlastizradca“. 

V súvislosti s týmito udalosťami známy bloger Radovan Bránik napísal ostrý status venovaný poslancovi Smeru, pričom neváhal zverejniť jeho e-mailové adresy, dokonca aj adresu priamo domov. „Blaha sa dopustil niečoho, čo zachádza ďaleko za hranice prijateľného, ohrozil bezpečnosť kolegov z parlamentu a je načase, aby ochutnal vlastnú medicínu,“ napísal Bránik na sociálnej sieti.  



Bloger zároveň upozornil na Blahovo pokrytectvo a odkázal na rok 2015, keď aj práve poslanci Smeru schválili „návrh na vyslovenie súhlasu s prítomnosťou zahraničných ozbrojených síl na území Slovenskej republiky v súvislosti s ich pôsobením v NATO Force Integration Unit (NFIU) (tlač 1848)“, čím vlastne legitimizovali – už pred 7 rokmi – pobyt cudzích vojsk. Umožnili tak ich činnosť a aj nedotknuteľnosť priestoru základne.

„Z klubu Smer – SD (teda aj dnešného Hlasu) sa nenašiel jediný, kto by bol proti, ani jediný sa nezdržal, nehlasovali dvaja a neprítomných bolo sedem, vrátane samotného Blahu. Sedemdesiatštyri ďalších hlasovalo ZA,“ pripomenul Bránik. Podľa neho sú podobné označenia a „zoznamy zradcov“ prvým krokom ku genocídam, teroru a násiliu. Blahovi údajne zablokovali účet na Facebooku, informovala o tom strana Smer – SD v piatok večer.  

Domov
Zdieľať
Diskusia