Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2022, 13:30
Čas čítania 0:47
Martin Mičuda

Škoda už pripravuje novú Fabiu v štýlovej verzii Monte Carlo, takto bude vyzerať

Škoda už pripravuje novú Fabiu v štýlovej verzii Monte Carlo, takto bude vyzerať
Zdroj: Škoda Auto
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY ŠKODA
Uložiť Uložené

Tradičné vyhotovenie bude mať efektné čierne doplnky dodávajúce väčší šmrnc a športovejší nádych.

Štvrtá generácia Škody Fabia sa už pomaly, ale isto objavuje aj na našich cestách. Český výrobca pritom nedávno prekvapivo informoval o tom, že verziu Combi už vyrábať nebudú. Štvrtá Fabia nebude ani v športovej verzii RS. Namiesto toho pripravili športovo strihnuté vyhotovenie Monte Carlo, ktoré ukázali na oficiálnych skiciach.

Odporúčané
Poriadne sme prevetrali nové M4 Coupé. BMW sa podarilo vytvoriť niečo výnimočné Poriadne sme prevetrali nové M4 Coupé. BMW sa podarilo vytvoriť niečo výnimočné 2. januára 2022, 9:30

Modely Monte Carlo budú mať čierne doplnky, čiernu strechu vrátane A-stĺpikov a krytov spätných zrkadiel. Tmavší bude aj podklad hlavných svetlometov, čierna bude maska, splitter v spodnej časti predného nárazníka a naznačený difúzor na zadnom nárazníku.

Škoda, Fabia, Monte Carlo,
Zdroj: Škoda Auto

Novinkou pre Fabiu bude aj čierny nápis Škoda na veku batožinového priestoru, ktorý vystrieda niekdajšie logo. Nové by mali byť aj disky kolies, pravdepodobne však nie také veľké ako na návrhu. 

Odporúčané
Boli sme si pozrieť novú Fabiu a spoznali sme jej cenu. Bude opäť najpredávanejšia na Slovensku? Boli sme si pozrieť novú Fabiu a spoznali sme jej cenu. Bude opäť najpredávanejšia na Slovensku? 23. júna 2021, 16:05

V modernom interiéri budú červené doplnky, ktoré vizuálne oživia palubnú dosku, stredový tunel aj výplne dverí. Volant bude 3-ramenný so zrezaným vencom v spodnej časti, sedadlá budú mať integrované opierky hlavy s výraznejším bočným vedením. 

 
Po technickej stránke by sa Fabia zmeniť nemala. V kombinácii s motorom 1.5 TSI však môže ísť o zaujímavú „baby“ Fabiu RS. To, kedy nám Škoda túto novinku chystá predstaviť, nie je zatiaľ jasné. Súčasné Monte Carlo portfólio bude mať tri modely: Fabia, Scala a Kamiq.

Škoda, Fabia, Monte Carlo,Škoda, Fabia, Monte Carlo,Škoda, Fabia, Monte Carlo,
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia