Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2022, 10:46
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Sima a Gabryell z Nerieš vydávajú spoločný lovesong. Rap spájajú s gitarou Fvck_kvlta

HUDBA NERIEŠ SIMA HEGEROVÁ
Uložiť Uložené

Sima a Gabryell vydávajú singel s videoklipom, ktorý dostal názov Dostať z hlavy.

Speváčka Sima Hegerová a raper Gabryell zo skupiny Nerieš vydávajú spoločnú skladbu s názvom Dostať z hlavy. Ide o lovesong, do ktorého dvojica vložila aj prvky punkrocku, ku ktorému majú síce prirodzene blízko, len veľmi zriedka sa však k nemu v rámci svojej tvorby dostanú. Obľúbený hudobník Fvck_kvlt prispel hrou na gitare a Martin Voda zahral na bicích.

Výsledkom je na prvý pohľad obyčajná pieseň o láske, kde sa striedajú perspektívy muža a ženy, avšak s pridanou hodnotou v podobe náročného videoklipu. O ten sa postaral A Team Production v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Produkce bez strachu, ktorá patrí talentovanému českému režisérovi Janovi Strachovi. Aj keď sám pri tvorbe nebol, jeho rukopis je vo videoklipe obzvlášť silný. 

Sima má za sebou vydanie úspešného sólového EP projektu, Gabryell vydal spolu s Matejom Strakom album ešte v polovici roka. Obaja pokračujú v aktivite a fanúšikovia budú obzvlášť zvedaví, ako sa bude na sólovej ceste dariť raperovi z Nerieš, ktorý bez svojho tímového kolegu vystupoval zatiaľ len zriedka.

Domov
Zdieľať
Diskusia