Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2022, 11:01
Čas čítania 0:42
Ema Stanovská

AKTUALIZOVANÉ: Djokovićova rodina tvrdí, že tenistu zatkli, oficiálne vládne zdroje však hovoria opak

AKTUALIZOVANÉ: Djokovićova rodina tvrdí, že tenistu zatkli, oficiálne vládne zdroje však hovoria opak
Zdroj: TASR/AP
NEWS NOVAK DJOKOVIĆ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Stále nie je isté, či sa tenisová hviezda bude môcť zúčastniť na turnaji v Melbourne.

Tenistu Novaka Djokovića zatkli krátko po tom, čo uspel na súde a získal späť víza. Djoković mal v pondelok ráno (10. 1.) súdne pojednávanie, pričom sudca Anthony Kelly mu dovolil ostať v Austrálii.

Viaceré médiá, ako Sportbible a Express, informujú, že tenistu zatkla austrálska vláda pár hodín po prepustení v kancelárii jeho právnikov v Melbourne. Podľa The Age tieto portály citujú členov jeho rodiny.

Ďalšie štyri zdroje vrátane vládnych však trvajú na tom, že to tak nie je. V budove, kde sa Djoković nachádza, vraj nie sú žiadni policajti. Tenistu zatiaľ pred budovou podporujú davy fanúšikov.

Právomoc zvrátiť rozhodnutie súdu má minister imigrácie Alex Hawke. Napriek výsledku pojednávania môže srbskému tenistovi opäť odobrať víza a zakázať mu vstup na tri roky.

Djoković vyhral turnaj rekordných deväťkrát a momentálne bojuje s Rogerom Federerom a Rafaelom Nadalom o „post“ prvého tenistu s 21 grandslamovými víťazstvami. Po zatknutí tenisovej hviezdy svet čaká na reakciu jeho právnikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia