Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. januára 2022, 12:45
Čas čítania 0:48
Eduard Starkbauer

Partia kamarátov v Miloslavove nalievala 11-ročné dievča alkoholom. Fyzické násilie si nahrávali na mobily

Partia kamarátov v Miloslavove nalievala 11-ročné dievča alkoholom. Fyzické násilie si nahrávali na mobily
Zdroj: Polícia SR
NEWS ALKOHOL POLÍCIA SR ÚTOK V MILOSLAVOVE
Uložiť Uložené

Ohavný čin, ktorý sa odohral v Miloslavove, si páchatelia nahrávali na mobily. Prípad už vyšetruje polícia.

Video, na ktorom skupina tínedžerov opíja a bije len 11-ročné dievča, sa dostalo do rúk redakcie TV Markíza. Dejiskom vyčíňania pubertiakov bol areál bývalého družstva v Miloslavove na západnom Slovensku.


Videá a fotky, ktoré teraz slúžia ako dôkazový materiál, si robila priamo partia násilníkov. Jej členovia najskôr dievča nasilu opili a neskôr zbili až do stavu blízkeho bezvedomiu. Údery smerovali do oblasti brucha, tváre a nosa. Dievča skončilo v bratislavskej nemocnici.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa tvnoviny.sk (@tvnoviny.sk)

Podľa Markízy sa incident začal po tom, ako obeť omylom vyliala pohár s nealkom a partia sa rozhodla za tento čin ju potrestať. Jedna z iniciátoriek násilia dievčaťu ešte pred bitkou zdvíhala tričko. Privolať záchranku stihlo iné z prítomných dievčat až po tom, ako obeť začala vracať krv. Tým spravila škrt cez rozpočet útočníkom, ktorí mali podľa výpovedí v pláne žiačku nechať na mieste činu a utiecť. Policajná hliadka, ktorá prišla so záchranármi, útočníkom zhabala mobilné telefóny.

Odporúčané
Alkohol ničí tvoju psychiku, výkon aj sexuálny život. Takto zistíš, že si závislý Alkohol ničí tvoju psychiku, výkon aj sexuálny život. Takto zistíš, že si závislý 1. novembra 2021, 14:30

Hovorca Krajskej polície v Bratislave Michal Szeiff pre Markízu potvrdil, že „vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci vyšetruje okolnosti napadnutia maloletého dievčaťa, ku ktorému malo prísť v priebehu dňa 2. 1. 2022 v Miloslavove. Vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie nebudeme zverejňovať“.

Domov
Zdieľať
Diskusia