Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Effectix.
29. decembra 2021, 16:00
Čas čítania 1:34
Sponzorovaný obsah

Zimné záhrady nielen na zimu: poznáš ich najväčšie prednosti?

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Vďaka zimnej záhrade môžeš byť „vonku“ aj v zimných mesiacoch.

Záhrada poskytuje veľa možností na aktívny oddych i relax. Chceš si ju užívať bez ohľadu na počasie? Riešením je jej zasklený variant – zimná záhrada. Tá sa napriek svojmu názvu vôbec nemusí využívať iba v zime, práve naopak, je perfektným spestrením tvojho každodenného života v akejkoľvek sezóne.

Effectix
Zdroj: Sklofix

Miluješ byť vonku a zároveň vnútri? Posedenie s priateľmi alebo relaxáciu „vonku“ si určite užiješ, ak si doma zriadiš zimnú záhradu. Tento priestor totiž funguje ako ďalšia plnohodnotná miestnosť, tým sa však jej výhody nekončia. Aké benefity poskytuje a na čo pri jej realizácii dbať?

Nerob kompromisy

Máš konkrétnu predstavu o zimnej záhrade? Celý projekt sa dá navrhnúť tak, aby korešpondoval s tvojimi predstavami o vysnívanej zimnej záhrade a hodil sa k existujúcemu domu. Ani rôzne atypické konštrukcie nie sú problém, ak stavíš na profesionálov zo spoločnosti Sklofix.

Keď už zimnú záhradu, tak rozhodne kvalitne. Nerob kompromisy, šetrenie na tomto mieste sa rozhodne neoplatí. Maj na pamäti, že čím kvalitnejší je materiál, z ktorého je zimná záhrada spracovaná, tým menej sa oň budeš musieť starať. Dôvod? Vydrží ti dlho, viac ako len jednu alebo dve sezóny. Zimná záhrada je dlhodobá investícia, ktorú si treba premyslieť a potom staviť na prvotriednu kvalitu spracovania a realizácie. Manipulácia s ňou prebieha bez akýchkoľvek ťažkostí, zvládneš ju ty aj tvoje deti. Unikátna technológia umožňuje ovládať otváranie a zatváranie bez najmenšej námahy, maximálny komfort ti prinesie diaľkové ovládanie.

Zriaď si novú miestnosť

Zimná záhrada nemusí fungovať len ako terasa so strechou, nie je to len „útočisko“ pred slnečnými lúčmi, dá sa využiť ako plnohodnotná miestnosť. Vďaka kvalitnej izolácii sa teplota v zimnej záhrade pohybuje na úrovni izbovej teploty, vďaka čomu ju môžeš používať ako ďalšiu obývateľnú miestnosť domova. Vieš si predstaviť lepšie miesto na posedenie s priateľmi alebo len tak na relax s pohárom vína?

Effectix
Zdroj: Sklofix

Výhľad na nezaplatenie

Pobyt „vonku“ si môžeš nerušene vychutnať aj vďaka tomu, že zimné záhrady a sklá do nich sa dnes už vyrábajú bez zvislých profilov. Áno, znamená to pre teba ničím nerušený výhľad, sklá sú členené iba opticky. A ani zima ti nebude! Vďaka perfektnej izolácii si tento exkluzívny priestor môžeš užívať v každom počasí. Dážď alebo sneh? Stále si môžeš vychutnať čas vo svojej zimnej záhrade a kochať sa výhľadom na záhony. V lete ti zimná záhrada od Sklofixu poskytne zase tieň a príjemný chlad, kedykoľvek si budeš potrebovať oddýchnuť od slniečka. Skvelé, čo povieš?

Domov
Zdieľať
Diskusia