Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
4. decembra 2021, 16:06
Čas čítania 0:54

Šéf burgrárne v Trnave provokuje hygienikov. Na úrad prišiel v parochni a s masťou na hemoroidy

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Majiteľ pokračuje v boji s hygienikmi.

Majiteľ podniku Hollywood Burger sa rozhodol prísť na Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Trnave v parochni a s masťou na hemoroidy. Chcel tak výsmešným spôsobom poukázať na to, že nerešpektuje opatrenia proti pandémii. 

„Prišiel v parochni a priniesol masť na hemoroidy a tabletky na dobrý spánok s tým, že ich budeme potrebovať. Podnecuje ľudí ku kyberšikane, k hanobeniu, urážkam, čo je všetko za hranicou Trestného zákona,“ povedala hygienička Martina Kučíková v rozhovore pre SME.

„Namiesto zastrašovania ste dostali zrkadlo a napochodovali sme vám do vášho úradu v parochni a verejne si z vás vystrelili. Už ste takí zúfalí, že skúšate súčinnosť s ďalšími orgánmi, lebo sami viete, že ste v koncoch,“ odkázal majiteľ na Facebooku.

Podnik Hollywood Burger si spravil renomé svojím odmietavým prístupom k protipandemickým opatreniam. Na sociálnej sieti vopred avizovali, že obslúžia každého, pretože odmietajú deliť ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných. Hygienici majiteľovi nariadili, aby prevádzku zavrel.

12. novembra 2021, 9:30 Čas čítania 5:53 Bývalý manažér Fou Zoo otvoril Nudabar, kde nenájdeš nudu ani nudistov. Ochutnáš tam prémiové saké aj snacky od Lukáša Heska Bývalý manažér Fou Zoo otvoril Nudabar, kde nenájdeš nudu ani nudistov. Ochutnáš tam prémiové saké aj snacky od Lukáša Heska

Keď sa rozhodol neposlúchnuť, prišla za ním hygienička s policajtmi, ktorej sa vysmial do očí a povedal, že on nemá otvorený podnik, ale vetrá. „Vaša legislatíva stojí za veľké ho*no,“ vyjadril sa. 

Pred hygieničkou sa bránil s tvrdením, že mu nikto nezakázal podnikať, iba zavrieť prevádzku, čo si vraj overoval u svojho právnika. Majiteľ podniku okrem toho na Facebooku zverejnil hygieničkino meno, profil na sociálnej sieti a adresu jej bydliska, následkom čoho sa jej ľudia začali vyhrážať.

Domov
Zdieľať
Diskusia