Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2021, 20:32
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš TASR

Bývalí prezidenti Kiska, Gašparovič a Schuster vyzývajú občanov na očkovanie. Je to zodpovednosť, odkazujú

NEWS ANDREJ KISKA OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Poďakovali sa všetkým, ktorí sa už dali zaočkovať.

Bývalí prezidenti SR vyzývajú občanov na očkovanie, ktoré označujú za úspešnú možnosť, ako bojovať s pandémiou. Hovoria pritom o zodpovednosti. Vyplýva to zo spoločného stanoviska, pod ktoré sa podpísali bývalí prezidenti Rudolf Schuster, Ivan Gašparovič a Andrej Kiska.


„My, bývalí prezidenti SR, sa obraciame s výzvou na všetkých občanov našej Slovenskej republiky. Covid-19 útočí stále s väčšou silou a dnes máme najúčinnejšiu možnosť, ako s tým úspešne bojovať – očkovať sa,“ uviedli.


Poďakovali sa všetkým, ktorí sa už dali zaočkovať. Zároveň vyzvali tých, ktorým v tom zdravotne nič nebráni, aby sa dali zaočkovať čo najskôr.

„Ide o zodpovednosť voči svojim blízkym, priateľom, kolegom v práci a o veľkú zodpovednosť voči zdravotnému personálu, ktorý v nemocniciach bojuje za naše životy. Ďakujeme všetkým, ktorí myslia na ľudí okolo seba, ale aj na seba samých,“ dodali.

Kiska Gašparovič
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Späť
Zdieľať
Diskusia