Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2021, 7:47
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Vila z filmu House of Gucci sa dostala do ponuky Airbnb. Dostupná však bude len na jednu noc

Vila z filmu House of Gucci sa dostala do ponuky Airbnb. Dostupná však bude len na jednu noc
Zdroj: Airbnb
KULTÚRA GUCCI HOUSE OF GUCCI ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Villa Balbiano môže byť celá tvoja počas 30. marca budúceho roka.

Film House of Gucci od režiséra Ridleyho Scotta dorazil do kín len pred niekoľkými dňami a zatiaľ získal prevažne pozitívne hodnotenia. Obdiv si vyslúžili predovšetkým Jared Leto a Lady Gaga. 

Ak sa ti podarilo drámu inšpirovanú skutočným príbehom talianskeho módneho domu vidieť, určite ti neuniklo ani veľkolepé sídlo, v ktorom žil Aldo Gucci (Al Pacino). Villa Balbiano sa nachádza na západnom brehu jazera Como a ide o historickú stavbu z konca 16. storočia, v ktorej sa konali slávnostné festivaly či bankety pod dohľadom miestnych kardinálov. 

Odporúčané
RECENZIA: House of Gucci RECENZIA: House of Gucci 25. novembra 2021, 17:30

V súčasnosti Villa Balbiano patrí medzi najväčšie súkromné rezidencie priamo pri vyhľadávanom jazere Como a okrem prepychového interiéru ponúka nádhernú záhradu s fontánou pred vstupnou bránou alebo vonkajší bazén či súkromné mólo s člnom. O vzhľad jednotlivých izieb sa postaral renomovaný dizajnér Jacques Garcia. 

Tridsiateho marca budúceho roka budeš môcť túto krásu na severe Talianska zažiť aj na vlastnej koži. Stačí, ak sa ti podarí 6. decembra rezervovať jediný voľný slot v ponuke Airbnb. Cena za jednu noc pre dve osoby bola stanovená na 1 000 eur vrátane poplatkov. Pokúsiš sa o predvianočný zázrak? 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

Domov
Zdieľať
Diskusia