Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2021, 16:24
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik

Známy antivaxer a lekár sa nakazil koronavírusom a skončil v nemocnici. Jeho stav je vážny

NEWS KORONAVÍRUS NEMOCNICA
Uložiť Uložené

Hospitalizovaný je v nemocnici, v ktorej je aj zamestnaný.

Známy antivaxer a lekár Michal Pijak sa nakazil koronavírusom a skončil v nemocnici. Aktuálne je na centrálnom príjme Univerzitnej nemocnice v Bratislave, informuje denník SME, ktorému to potvrdil vysokopostavený zdroj z nemocnice. Lekár sa údajne nachádza vo vážnom stave.

Pred časom opakovane kritizoval lekárov, ktorí vyzývali ľudí na očkovanie. „V nemocniciach dnes leží kopa pacientov s klinickými prejavmi závažných nežiaducich účinkov po vakcinácii, ktorí sú nesprávne diagnostikovaní a tým pádom aj nesprávne liečení,“ napísal na Facebooku.

Často verejne kritizoval aj lekára Petra Sabaku, ktorý je známy z očkovacej kampane ministerstva zdravotníctva, ale aj ďalších odborníkov. Pacientov mali podľa jeho slov v nemocniciach liečiť podávaním ivermektínu. Liekom, ktorý podľa odborníkov nie je určený na liečbu ochorenia COVID-19, ale svrabu.

Michal Pijak
Zdroj: UNB, TV JOJ
Domov
Zdieľať
Diskusia