Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2021, 19:22
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

67-ročná dôchodkyňa kopla policajta do tváre. V autobuse si nechcela nasadiť respirátor, teraz jej hrozí 5-ročné väzenie

67-ročná dôchodkyňa kopla policajta do tváre. V autobuse si nechcela nasadiť respirátor, teraz jej hrozí 5-ročné väzenie
Zdroj: Polícia SR
NEWS COVID AUTOMAT
Uložiť Uložené

Slovenskí policajti museli riešiť bizarný prípad v mestskej hromadnej doprave.

Polícia v Trenčíne riešila v posledných dňoch bizarný prípad dôchodkyne, ktorá si odmietla nasadiť respirátor v prostriedku mestskej hromadnej dopravy. Najprv nerešpektovala výzvu, aby si horné dýchacie cesty prekryla, následne odmietla opustiť dopravný prostriedok. Policajti 67-ročnú dôchodkyňu upozornili, že ak výzvu neuposlúchne, použijú voči nej donucovacie prostriedky. 

„Následne, keď sa ju polícia pokúsila vyviesť von, mala si sadnúť na podlahu autobusu a odmietať sa postaviť, pričom mala kopnúť jedného z príslušníkov polície do tváre a spôsobiť mu poranenie,“ opisuje polícia ďalšie dianie.

Domov
Zdieľať
Diskusia