Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2021, 14:14
Čas čítania 1:14
Tímea Krauszová

Aktualizované: Agresorov z piešťanského Lidlu obvinili. Hrozí im päť rokov vo väzení za výtržníctvo a útok na verejného činiteľa

Aktualizované: Agresorov z piešťanského Lidlu obvinili. Hrozí im päť rokov vo väzení za výtržníctvo a útok na verejného činiteľa
Zdroj: Policie Slovenské republiky (ilustrační obrázek)
NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Traja muži pochádzajú z Nitrianskeho kraja.

Aktualizované 6. novembra 2021 o 15.23 h.

Troch agresívnych antirúškarov, ktorí vo štvrtok protestovali proti opatreniam v piešťanských potravinách a museli ich spacifikovať policajti, obvinili z prečinu výtržníctva a útoku na verejného činiteľa. Po vykonaní potrebných úkonov bude podaný návrh na ich väzobné stíhanie, ako aj na tzv. superrýchle konanie. Hrozia im vysoké tresty.

Môžu skončiť vo väzení

Muži vo veku od 32 do 40 rokov pochádzajú z Nitrianskeho kraja a hrozí im 1 až 5 rokov vo väzení. O treste by mali rozhodnúť už v nedeľu.

V posledných dňoch sa po Slovensku organizujú skupiny odporcov očkovania aj dodržiavania pandemických opatrení, ktorí sa rozhodli znepríjemňovať život ostatným ľuďom.

Domov
Zdieľať
Diskusia