Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. októbra 2021, 16:56
Čas čítania 0:53
Jakub Paulík

Na Pornhube našla videá, ako ju znásilňovali, keď mala 12 rokov. Teraz firmu žaluje o viac ako 500 miliónov eur

Na Pornhube našla videá, ako ju znásilňovali, keď mala 12 rokov. Teraz firmu žaluje o viac ako 500 miliónov eur
Zdroj: Flickr/CC0/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI PORNHUB
Uložiť Uložené

Ženu znásilňoval člen jej rodiny.

Spoločnosť MindGeek, ktorá stojí za pornografickým webom Pornhub, čelí gigantickej žalobe. Žena, ktorej meno je anonymné, firmu žaluje o zhruba 515 miliónov eur. Tvrdí, že na webovej stránke našla v minulosti video, na ktorej ju ako 12-ročnú sexuálne zneužíva člen rodiny, informuje news.com.au.

Bližšie neupresnený člen rodiny ženu znásilňoval dlhé roky. V súčasnosti je už po smrti a žalobkyňa dúfala, že túto časť svojho života hodí za hlavu. To sa však zmenilo v momente, keď jej bývalý kamarát zo strednej školy napísal, že ju pri pozeraní Pornhubu spoznal na jednom z videí.

Odporúčané
Extrémne bohatý miliardár sa rozplakal a stal sa dieťaťom, hovorí astrológ Pavel Kastl. Absolvovala som uňho sedenie (Rozhovor) Extrémne bohatý miliardár sa rozplakal a stal sa dieťaťom, hovorí astrológ Pavel Kastl. Absolvovala som uňho sedenie (Rozhovor) 23. októbra 2021, 12:30

Podľa žalobkyne muselo byť z videa každému jasné, že na ňom nemala 18 rokov. Myslela si preto, že keby sa takéto video niekedy dostalo na internet, skončilo by skôr na dark webe a nie na verejne dostupnom Pornhube.

Neskôr sa preklikávala ďalej a zistila, že na portáli sa nachádza celá séria videí, na ktorých ju v 12 rokoch sexuálne zneužívali. Žalobkyňa tvrdí, že keď kontaktovala Pornhub so žiadosťou o odstránenie videí, dostala iba generickú odpoveď, na ktorú čakala dlhých 5 dní.

Tvrdí, že aj keby Pornhub odstránil všetky jej videá, určite si ich dovtedy niekto stiahol a rozšíril inde. Myslí si, že videá, na ktorých ju ako dieťa sexuálne zneužívajú, už z internetu nikdy nezmiznú. Spoločnosť MindGeek uviedla, že na Pornhube zaviedli špecifické kontroly pridávania videí, ktoré osobitne kontrolujú určení zamestnanci.

Domov
Zdieľať
Diskusia