Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2021, 11:11
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Squid Game je najsledovanejším seriálom v histórii Netflixu. Zaklínača, Bridgerton aj Stranger Things strčil do vrecka

Squid Game je najsledovanejším seriálom v histórii Netflixu. Zaklínača, Bridgerton aj Stranger Things strčil do vrecka
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SQUID GAME
Uložiť Uložené

Netflix ohlasuje úspech svojho seriálu Squid Game.

Deadline informuje o veľkom úspechu Squid Game, ktorým sa pochválil aj samotný Netflix. V rámci prvých 28 dní od začiatku streamovania si juhokórejský seriál pozrelo aspoň na 2 minúty viac ako 111 miliónov účtov/domácností. Nový hit teda prekonal, lepšie povedané rozdrvil, predošlého držiteľa rekordu Bridgerton. Ten si za prvých 28 dní aspoň na 2 minúty zaplo viac ako 82 miliónov domácností.

Odporúčané
Sacha Cohen stvoril Ali G-ho a Borata, pri niektorých filmoch nosil nepriestrelnú vestu. Toto mu manželka pašovala v nohavičkách Sacha Cohen stvoril Ali G-ho a Borata, pri niektorých filmoch nosil nepriestrelnú vestu. Toto mu manželka pašovala v nohavičkách 13. októbra 2021, 9:30

Je škoda, že Netflix za videnie počíta každého diváka, ktorý daný program sleduje aspoň 2 minúty. Zďaleka potom nejde o relevantné údaje o sledovanosti. Ak totiž 90 % divákov seriál či film vypne po 2 minútach a už sa k nim nikdy nevráti, Netflix to aj tak počíta ako plnohodnotné videnie. 

Aj tak je však úspech Squid Game fenomenálny. V podstate to znamená, že viac než každý druhý predplatiteľ Netflixu seriál zapol aspoň na 2 minúty (Netflix má v súčasnosti viac ako 210 miliónov predplatiteľov).

Seriál si zamilovali diváci po celom svete a v recenzii sme ti prezradili, že sa ani niet čomu čudovať. A aj keď má seriál svoje chyby, stále ide o originálny a svieži závan kreativity, ktorý ťa slušne pobaví. 2. séria stále nebola oficiálne oznámená.

Domov
Zdieľať
Diskusia