Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2021, 22:00
Čas čítania 0:43
Kamila Šebestová

Elon Musk trolluje Jeffa Bezosa, lebo je až druhým najbohatším mužom na svete

NEWS ELON MUSK JEFF BEZOS
Uložiť Uložené

Šéf Tesly sa umiestnil na prvom mieste v zozname miliardárov.

Medzi miliardármi to dnes opäť iskrilo. Elon Musk sa totiž umiestnil v zozname miliardárov ako najbohatší muž sveta. Predbehol tak zakladateľa Amazonu Jeffa Bezosa. 

Ten na svoj twitterový účet pridal príspevok, v ktorom obhajoval Amazon. „Počúvajte a buďte otvorení, no nikoho nenechajte, aby vám hovoril, kto ste,“ napísal v tweete

„Toto bol len jeden z príbehov, v ktorom nám hovorili, akými všetkými spôsobmi môžeme zlyhať. Dnes je Amazon jednou z najúspešnejších firiem na svete a spravil revolúciu v dvoch absolútne odlišných oblastiach,“ dodal. Šéf Tesly Elon Musk mu na tweet odpovedal jednoducho – emotikonom medaily s druhým miestom. 🥈

Nie je to prvýkrát, čo Elon Musk predbieha Jeffa Bezosa. Šéf Tesly Bezosovi prvé miesto vyfúkol už v januári, keď mal jeho majetok hodnotu 185 miliárd dolárov. Pozícia Jeffa Bezosa medzi boháčmi je pomerne stála, no Elon Musk sa na začiatku roka 2020 ledva prebojoval do prvej päťdesiatky.

Jeho majetok sa v januári odhadoval na zhruba 27 miliárd dolárov. Za rok 2020 sa teda skutočne vyšvihol a dosiahol historicky najrýchlejší nárast majetku, ktorým sa dostal až na vrchol rebríčka.

Domov
Zdieľať
Diskusia