Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. septembra 2021, 9:17
Čas čítania 1:02
Jakub Paulík

David Dobrik uviazol na Slovensku. Prečo má problém s návratom do USA?

NEWS DAVID DOBRIK
Uložiť Uložené

Ako dlho sa u nás zdrží, je otázne.

Aktualizácia (10.15 h): Podľa informácií Refresheru v dopoludňajších hodinách Davidovi Dobrikovi objednávali z nemenovaného hotela taxík na letisko vo Viedni. Je teda pravdepodobné, že sa mu problém so zelenou kartou podarilo vyriešiť a ešte dnes odcestuje do USA.

Nižšie uvádzame článok v pôvodnej podobe.

Americký youtuber David Dobrik prednedávnom pricestoval na Slovensko, teraz sa však pre problémy so zelenou kartou nevie dostať naspäť do USA. Na Slovensko, kde sa narodil, prišiel natáčať dokument pre Discovery+. Na svojom instagramovom účte nedávno oznámil, že v našej krajine pri nakrúcaní uviazol, upozornil Insider.

Dobrik sa do Spojených štátov amerických presťahoval, keď mal iba 6 rokov, odvtedy na Slovensku nebol. V USA sa mohol zdržovať vďaka prisťahovaleckej politike, podľa ktorej nemožno deportovať deti ilegálnych imigrantov. Rizikové je však vycestovanie mimo USA. Podľa Immigrant Legal Resource Center totiž táto politika nezaručuje istý návrat do USA.

Domov
Zdieľať
Diskusia