Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2021, 13:03
Čas čítania 0:52
Ema Stanovská

Dlhoročný redaktor portálu Aktuality.sk sa stal novým poradcom Igora Matoviča

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Ladislav Bariak ml. pracoval ako novinár 16 rokov.

Dlhoročný redaktor Aktualít Ladislav Bariak sa stal novým poradcom ministra financií Igora Matoviča. Zmenu v kariérnom smerovaní oznámil na svojom facebookovom účte. Upozornili na to portály O médiách.com a HNonline.sk.

Ladislav Bariak ml. v rokoch 2005 – 2006 pôsobil v televízii TA3 ako asistent šéfeditora vysielania. Od roku 2006 pracoval pre Aktuálne.sk ako redaktor a istý čas bol zástupcom šéfredaktora. Na spravodajskom webe Aktuality.sk sa venoval hlavne politike.

„V novinárčine som pôsobil takmer 16 rokov. Symbolicky 15. septembra, presne po šiestich rokoch, som sa definitívne rozlúčil s touto časťou mojou profesného života a s kolegami z Aktuality.sk. Dnes teda prichádza ďalší zlom v mojom profesnom živote. Rozhodol som sa totiž prijať novú výzvu. Bude to výzva iná. Výzva, ktorú možno mnohí z vás nebudú vnímať rovnako ako ja a možno si budete ťukať prstom na čelo. Napriek tomu či aj preto do toho idem,“ napísal Bariak na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia