Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2021, 13:50
Čas čítania 0:53
Ema Stanovská

Aktivistka z Onlyfansu vtrhla do luxusného obchodu polonahá a potretá vlastnou krvou. Chce, aby sa skončil „zvierací holokaust“

Aktivistka z Onlyfansu vtrhla do luxusného obchodu polonahá a potretá vlastnou krvou. Chce, aby sa skončil „zvierací holokaust“
Zdroj: David McNew/Getty Images
NEWS TÝRANIE ZVIERAT
Uložiť Uložené

„Ak nie si vegán, si zvierací tyran,“ tvrdí aktivistka Tash Petersonová. Kvôli boju za práva zvierat je vraj pripravená ísť aj do väzenia.

Austrálska aktivistka a zarytá vegánka Tash Petersonová sa preslávila organizovaním dramatických demonštrácií v mestách Perth a Melbourne. Najnovšie vtrhla do obchodu Louis Vuitton polonahá, potretá vlastnou menštruačnou krvou a s nápisom „Ak nie si vegán, si zvierací tyran“.

Petersonová hovorí, že „radšej bude nahá ako oblečená v koži inej bytosti“. Obvinili ju z výtržníctva. Informoval o tom portál Ladbible.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tash Peterson (@vganbootyy)

Ochranka sa aktivistku snažila dostať do rohu a zobrať jej transparent, tá sa však mužom dve minúty vyhýbala a na celý obchod vykrikovala, že „Louis Vuitton má na rukách krv týraných zvierat“. Transparent jej napokon roztrhli a vyviedli ju von. Jeden z členov personálu luxusného obchodu skonštatoval, že Petersonovej prostest bol „veľmi zábavný“.

Domov
Zdieľať
Diskusia