Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2021, 17:04
Čas čítania 1:07
Martin Adam Pavlík

Jaka Paula začínajú po výhre nad Woodleym vyzývať bývalí UFC zápasníci. Jeden je o hlavu menší, druhý o 20 rokov starší

Jaka Paula začínajú po výhre nad Woodleym vyzývať bývalí UFC zápasníci. Jeden je o hlavu menší, druhý o 20 rokov starší
Zdroj: Youtube/@UFC – Ultimate Fighting Championship
ZAUJÍMAVOSTI JAKE PAUL MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jakovu hlavu chce nízky Henry Cejudo aj ďalší MMA zápasník, čo kedysi bojoval s tými najlepšími v UFC, Vitor Belford. Ten by sa mohol Paulovi rovnať aj výškovo, aj váhovo.

Henry Cejudo meria len 163 centimetrov a v najväčšej organizácii sveta (Ultimate Fighting Championship) vyhral opasok v mušej (do 51 kg) a bantamovej divízii (do 61,2 kg). Trúfa si však na Jaka Paula, ktorý meria 185 centimetrov a v rámci profi boxu sa pohybuje najmä vo váhovej kategórii do 90,7 kg.

Ako uvádza portál Top-Fight.cz, Paulovi, ktorý tento rok stihol poraziť v boxe už dvoch bývalých zápasníkov UFC (Bena Askrena a Tyrona Woodleyho), odkazuje Cejudo nasledujúce: „Jake, viem, že zháňaš nejaké veľké meno, ktoré ti pomôže predať zápasy. Už viac hľadať nemusíš. Práve si ho našiel, budem s tebou bojovať.“  

Bývalý dvojnásobný šampión UFC Henry Cejudo.
Bývalý dvojnásobný šampión UFC Henry Cejudo. Zdroj: Youtube/@UFC – Ultimate Fighting Championship

Cejudo prezradil, že ak bude musieť, pokojne dokáže pribrať kilá navyše a to, že je nízky, vraj nehrá v ringu rolu. „Nakoniec to dopadne tak, že predo mnou pokľakneš, rovnako ako všetci ostatní, ktorí stáli oproti mne, dodal. Práve výškový rozdiel sa však pomerne výrazne odrazil v posledných dvoch Paulových boxerských zápasoch. Askren (178 cm) aj Woodley (175 cm) mali viditeľný problém skrátiť vzdialenosť práve v boji s youtuberom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia