Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. septembra 2021, 10:53
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

DMS a Horkýže Slíže vydávajú bláznivú spoluprácu

HUDBA DMS
Uložiť Uložené

Separ a Dame sa spojili s legendárnou slovenskou kapelou Horkýže Slíže. Výsledkom je bláznivá spolupráca s vtipným textom a so zvučným refrénom.

DMS sa po dlhšej odmlke pripomínajú novou skladbou, na ktorej spolupracujú s legendárnou slovenskou kapelou Horkýže Slíže. Separ, Dame a Smart počas posledných mesiacov pripravovali nový album s názvom HUHU. Podľa samotného Separa ide len o malú ochutnávku v porovnaní s tým, čo príde na samotnom projekte. 

„Aj keď je jasné, že z toho spravíte hit,“ odkázal svojim fanúšikom. Aj samotné počítadlo videní naznačuje, že poslucháči si skladbu obľúbili. Za noc nazbierala skoro 100-tisíc videní a umiestnila sa na 4. priečke v trendoch. 

Dočkali sme sa aj animovaného klipu od kreatívneho domu Nefkus a o animácie sa postaral Kodiki. Aj podľa fanúšikov ide o obzvlášť nečakanú spoluprácu a zároveň fúziu žánrov, ktorú ocenili. 

Vtipný text a niekoľko zvratov v príbehu o hľadaní lásky na jednu noc sprevádza zvučný refrén a zdá sa, že Separ aj Dame majú chuť experimentovať. Album HUHU uzrie svetlo sveta ešte v tomto roku, konkrétny dátum však zatiaľ nie je známy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia