Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2021, 8:53
Čas čítania 0:40
Tímea Krauszová

Cardi B porodila svoje druhé dieťa. Či je to chlapček alebo dievčatko, zatiaľ neprezradila

Cardi B porodila svoje druhé dieťa. Či je to chlapček alebo dievčatko, zatiaľ neprezradila
Zdroj: TASR/AP
HUDBA CARDI B
Uložiť Uložené

Ešte nepoznáme pohlavie ani meno.

Raperi Cardi B a Offset (zo skupiny Migos) sa tešia z druhého potomka. Trojročná Kulture Kiari sa pred pár dňami oficiálne stala veľkou sestrou – narodil sa jej súrodenec. Niektorí fanúšikovia sa domnievajú, že ide o chlapca, no Cardi B zatiaľ pohlavie nepotvrdila a neoznámila ani meno svojho druhého dieťaťa. Na svet prišlo 4. septembra (v rovnaký deň oslavuje narodeniny aj Beyoncé), oznámila to na svojom instagramovom účte.

Tajná svadba, tajné tehotenstvo

Cardi B a Offset mali tajnú svadbu v septembri 2017, pripomína CNN. O mesiac neskôr sa oficiálne „zasnúbili“ na pódiu, dcérku Kulture porodila raperka o rok neskôr.

Hviezdny pár má búrlivý vzťah, niekoľkokrát sa rozišli a znovu si k sebe našli cestu. Tak ako svadbu, aj druhé tehotenstvo Cardi B tajila. Prezradila ho až na koncerte počas odovzdávaní cien BET v júni 2021, kde odhalila svoje bruško

28-ročná raperka v minulom roku avizovala svoje plány požiadať o rozvod s raperom Offsetom, po chvíli si to však rozmyslela a namiesto toho sa presťahovali do ešte väčšieho domu za 6 miliónov eur. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Domov
Zdieľať
Diskusia