Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. augusta 2021, 14:39
Čas čítania 0:44
Adam Novosad

VIDEO: Sisa Sklovská zanôtila manželovi I Will Always Love You, keď si spolu obnovovali manželský sľub

NEWS SISA LELKEŠ SKLOVSKÁ
Uložiť Uložené

Sisa Sklovská a Juraj Lelkes sa po 10 rokoch rozhodli obnoviť svoje manželské sľuby.

Sisa Sklovská a Juraj Lelkes si povedali, že na 10. výročie svadby obnovia svoje sľuby a zorganizujú novú svadbu. Aj keď ju plánovali na začiatok roka, pandémia ich plány zmenila a veselica sa uskutočnila až 27. augusta. Zúčastnilo sa na nej viacero známych osobností, ale najväčšou hviezdou svadby bola, samozrejme, samotná Sisa.

Dvojica sa rozhodla obnoviť svoje manželské sľuby, čo Sisa urobila kreatívne. Keď jej sľub vernosti zopakoval manžel Juraj, ona mu odpovedala spevom – svoj sľub sformalizovala zaspievaním úryvku z refrénu ikonickej skladby I Will Always Love You od Whitney Houston.

Za svoj krátky spevácky výkon si vyslúžila bozk od manžela, ale aj mohutný potlesk prítomných hostí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ceco (@cecove_meme)

Sisa sa na svoju druhú svadbu nahodila do červených šiat, takže nezvolila tradičné biele šaty pre nevestu. Hostia si však podľa záberov zverejnených na sociálnych sieťach svadbu výborne užívali a netradičné prvky u nich mali úspech.

Odporúčané
Sisa Sklovska: Prekážalo im, že mi trčia rebrá, že som odhalená. Cítim sa byť ženou, prečo teda nedať fotku hore bez na Instagram? Sisa Sklovska: Prekážalo im, že mi trčia rebrá, že som odhalená. Cítim sa byť ženou, prečo teda nedať fotku hore bez na Instagram? 20. júna 2021, 14:30

Tradície sa búrali aj počas spoločného tanca, keď dvojica radšej stavila na hudbu z filmu Pulp Fiction namiesto bežného valčíka. Sise sa na hlave vynímal diadém, ktorým dávala jasne najavo, kto vo svetle reflektorov žiari najviac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia