Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. augusta 2021, 12:16
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

VIDEO: Bežec počas maratónu zhodil fľaše s vodou. Ľudia sa nevedia zhodnúť, či to spravil zámerne

VIDEO: Bežec počas maratónu zhodil fľaše s vodou. Ľudia sa nevedia zhodnúť, či to spravil zámerne
Zdroj: Unsplash/Miguel A. Amutio/na voľné použitie (ilustračná fotografia)
ŠPORT OLYMPIJSKÉ HRY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Víťazstvo mu to však neprinieslo.

Francúzsky bežec Morhad Amdouni počas maratónu zhodil približne 20 fľašiek s vodou určených pre ostatných súťažiacich, uvádza Euro Sport. Diváci sa teraz nevedia zhodnúť na tom, či to spravil zámerne, aby pripravil o pitný režim svojich konkurentov, alebo išlo len o nehodu.

Ak sa niekto na 28. kilometri nachádzal priamo za francúzskym bežcom, mal jednoducho smolu. Všetky fľaše rad za radom popadali a samotný Amdouni si stihol zobrať úplne poslednú. Ťažko povedať, či to spravil zámerne, no v každom prípade, ani tento incident mu nepomohol k tomu, aby získal medailu.

Skončil na 17. pozícii so stratou šiestich minút na víťaza. Prvé miesto obsadil Eliud Kipchoge (Keňa), druhé Abdi Nageeye (Holandsko) a bronzovou priečkou sa môže pochváliť Bashir Abdi (Belgicko). Závod sa podarilo dokončiť 76 bežcom, 30 sa nedostali do cieľa.

V priebehu dnešného dňa sa olympijské hry v Tokiu pomaly končia. O 13. hodine nás čaká záverečný ceremoniál. Slovensku sa podarilo získať štyri medaily – jedno zlato, dve striebra a jeden bronz.

Domov
Zdieľať
Diskusia