Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. júla 2021, 20:28
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

V Battlefield 2042 si zahráš na legendárnych mapách z Bad Company 2 či BF3. Sleduj nostalgický mód v úžasnom gameplay traileri

V Battlefield 2042 si zahráš na legendárnych mapách z Bad Company 2 či BF3. Sleduj nostalgický mód v úžasnom gameplay traileri
Zdroj: Electronic Arts
TECH BATTLEFIELD 2042
Uložiť Uložené

Battlefield 2042 odhaľuje multiplayerový mód, ktorý ocenia hlavne fanúšikovia predošlých titulov.

EA dnes počas prezentácie ich budúcich hier EA Play ukázali aj Battlefield 2042 vrátane očakávaného, nostalgického módu s kódovým označením Battlefield Hub. V skutočnosti sa volá Battlefield: Portal a hráčom dovolí bojovať na legendárnych a obľúbených mapách z hier ako Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 či Battlefield 3.

Očakávame, že postupom času budú pribúdať mapy z ďalších titulov, ako Battlefield 4 a 1.

Odporúčané
Tetris ťa v tejto skvelej hre dokáže svojím emotívnym audiovizuálny spracovaním rozplakať. Tieto hry za babku musíš vyskúšať! Tetris ťa v tejto skvelej hre dokáže svojím emotívnym audiovizuálny spracovaním rozplakať. Tieto hry za babku musíš vyskúšať! 21. júla 2021, 13:19

Všetky mapy boli prerobené na ich pôvodný obraz, avšak už v next-gen grafickom kabátiku. Na móde je zaujímavé aj to, že na jednotlivých mapách budeš môcť hrať ako s pôvodnými zbraňami zo starších hier, tak so zbraňami a gadgetmi z Battlefield 2042.

Navyše si budeš môcť každý level prispôsobiť podľa vlastných predstáv, či už je to druh zbraní, množstvo hráčov alebo kombinácie herných módov. Priblíži ti to trailer nižšie.

Vývojári budú postupne obohacovať aj tento mód, no, samozrejme, nové mapy, zbrane a ďalší obsah dostane aj základný multiplayer s novými mapami. Na začiatku teda bude dostupných 7 obrovských máp pre 2042 a 6 legendárnych máp pre mód Portal. 

Toto sú jednotlivé mapy v móde Portal: Caspian Border a Noshahr Canals z Battlefield 3, Battle of the Bulge a El Alamein z Battlefield 1942 a Arica Harbor spoločne s Valparaiso z Bad Company 2. V móde Portal budú dostupné aj všetky mapy pre 2042. Battlefield 2042 vychádza pre PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S už 22. októbra 2021.

Domov
Zdieľať
Diskusia