Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2016, 18:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvé zábery pre Guardians of the Galaxy 2 vám zaručene spôsobia zimomriavky!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

James Gunn miluje svojich fanúšikov a po prvom teaseri ho zase oni budú milovať o čosi viac.

Ako blesk z jasného neba! Najprv ratingová agentúra ohodnotila teaser trailer pre Guardians of the Galaxy, ktorý má mať niečo cez minútu a pol, no a len pred hodinkou publikoval režisér a scenárista oboch dielov prvý teaser plagát. Vieme, že je úžasný. Ale čo James neurobil? Vydal teaser na teaser, ktorý však nemá 5 sekúnd, ale rovnú minútu a pol! Celkom možno ide práve o zmienené prvé zábery, v každom prípade, vyzerá to sakramentsky dobre. Toľko skvelých záberov pokope v obyčajnom sneak peeku som už dlho nevidel. Teraz sa už navnaďte na jeden z najambicióznejších filmov budúceho roka. 

Veľká škoda, že rolu záporáka odmietol Matthew McConaughey. Kto vie, ako by ten film vyzeral s ním. Jednoznačne sa však máme na čo tešiť. Okrem toho, že hlavnou premisou bude hľadanie otca, respektíve zistenie, kto je vlastne otcom Star-Lorda, vieme aj to, že starí nepriatelia sa stanú spojencami. Je teda možné, že sa k tímu natrvalo pridá buď Yondu alebo Nebula. Zo záberov vyššie vidíme, že Rocket si užíva chvíle s Yondum a pravdepodobne sa k nim pripojí aj Nebula, jej oddanosťou si však vôbec nie sme istí. Na Yondua majú ťažké srdce Ravagers, a to kvôli tomu, že nechal Quilla odísť s Orbom beztrestne. Za machináciami zbaviť Yondu vedenia stojí Taserface, známa postava z komiksov. Okrem neho k Ravagers pripoja aj Wretch, Half-Nut, Brahl, Gef the Ravager, Oblo či Narblik, aj keď toto je už skôr potešujúca informácia pre tých komiksovo sčítanejších.

Kurt Russell skutočne hrá Quillovho otca. Pôvodne sa špekulovalo, že postavu Ego the Living Planet bude hrať Stallone, nakoniec je to však sám Russell, ktorý sa stane žijúcou planétou. Ako ale môže byť Star-Lordovým biologickým otcom planéta? Taká penetrácia by jeho matke skutočne mohla spôsobiť rakovinu, pravdou však je, že Egovo vedomie sa dokáže prevteliť do ľudskej schránky. Celý príbeh sa bude točiť okolo otcovstva, či už toho biologického, alebo vzťahu, aký má Quill s Yondum.

Prvé zábery pre Guardians of the Galaxy 2 vám zaručene spôsobia zimomriavky!
Zdroj: Marvel/Disney

Podľa všetkého bude hlavnou záporáčkou Ayesha aka Her aka Kismet aka Paragon. Zahrať by si ju mala Elizabeth Debicki.Ayeshu vytvorilo The Enclave, skupina vedcov túžiaca ovládnuť svet, ktorá vytvorila aj Adama Warlocka aka Him. Oba ich výtvory ale unikli. Je teda možné, že sa čoskoro v MCU dočkáme aj Warlocka. Viac infomrácií zatiaľ nemáme. Akurát je asi potvrdené, že sa v Infinity War skutočne spoja Avengers s Guardians. Guardians of the Galaxy 2 premiérujú 5. mája 2017. Viac o filme nájdete v našom vlákne Svet Marvelu.


PS: Určite všetci milujete Rocketa a Groota, takže vás asi zaujíma, či si Baby Groot pamätá, čo sa stalo v jednotke a pred ňou. Odpoveď na to nájdete v tomto článku.

A spomínaný štýlový plagát (všimnite si Groota a Rocketa, fakt tam sú)

Prvé zábery pre Guardians of the Galaxy 2 vám zaručene spôsobia zimomriavky!
Zdroj: Marvel/Disney
Späť
Zdieľať
Diskusia