Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2016, 19:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Netflix oficiálne prichádza na Slovensko! Ponúka prvý mesiac zadarmo, rozumné ceny a stovky hodín seriálov a filmov

TECH NETFLIX SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Po rokoch čakania splnila spoločnosť sľuby a prichádza na Slovensko!

Čakalo sa na to niekoľko rokov, ale naše sny sa nakoniec stali skutočnosťou. Mladí ľudia, a čoraz viac aj staršia generácia, vypínali bežne dostupnú televíznu ponuku, aby si predplatili službu s názvom Netflix, ktorá v sebe za pár dolárov mesačne skrýva obrovskú knižnicu plnú seriálov a filmov. Netflix postupom času začal vyrábať dokonca aj vlastné celovečerné filmy a natácať vlastné seriály, veď za všetky azda stačí spomenúť House of Cards v hlavných úlohách s Kevinom Spaceym.

Dnes sme však svedkami toho, čo samotná spoločnosť okomentovala ako zrodenie globálnej televíznej siete. Netflix svoju sieť rozhodil po takmer celej planéte a do zoznamu dostupných krajín pribudli obrovské trhy ako Rusko, India či Južná Kórea, avšak nás najviac potešila informácia, že Slovensko a Česká republika sa konečne dočkali a Netflix bude dostupný aj u nás. Samozrejme, že jeho knižnica nebude plná tak, ako napríklad v USA a niektoré tituly skrátka kvôli licenciám a právam nebudeme môcť na Slovensku pozerať, ale uvidíme, čo prinesie budúcnosť a či Netflix nakoniec siahne aj po slovenských originálnych seriáloch a dohodne sa s výrobcami na ich zaradení do našej knižnice.

Netflix oficiálne prichádza na Slovensko! Ponúka prvý mesiac zadarmo, rozumné ceny a stovky hodín seriálov a filmov

Ak si v tejto chvíli klikneš na stránku netflix.com, dostaneš možnosť vyskúšať si na 30 dní služby Netflixu úplne zadarmo a po skončení bezplatného obdobia dostaneš na výber 3 možnosti. Odporúčaná možnosť ti sprístupní obsah až pre dve zariadenia naraz, budeš si môcť vychutnávať HD kvalitu a to všetko ťa mesačne bude stáť 9,99 eur. Ďalšie dostupné možnosti stoja 7,99 eur, respektíve 11,99 eur a líši sa nielen počet zariadení, na ktorých môžeš Netflix sledovať v rovnakej chvíli, ale aj kvalita. Neváhaj teda a skús si svoj prvý mesiac zadarmo už dnes. Dodávame, že zatiaľ v Netflixe nenájdeš slovenský ani český dabing a to isté platí aj o titulkoch, takže ak ti angličtina, nemčina či iné svetové jazyky veľa nehovoria, asi si ho príliš neužiješ.

Späť
Zdieľať
Diskusia