Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 6. 9. 2022
9:51
Futbalista Paul Pogba mal navštíviť šamana, aby zaklial Kyliana Mbappého. Francúz však tvrdí, že šlo o pomoc v humanitárnej organizácii.Futbalista Paul Pogba mal navštíviť šamana, aby zaklial Kyliana Mbappého. Francúz však tvrdí, že šlo o pomoc v humanitárnej organizácii.
8:17
V Rusku sa žiaci učili prvé hodiny propagandy. Putinov režim dal predmetu názov „výchova k vlastenectvu“.
Pondelok 5. 9. 2022
22:23
„Mali by menej drogovať a piť. Stále o tom hovoria v televízii. Mali by si dávať väčší pozor a hľadať zmysel života v niečom inom. Napríklad v láske,“ hovorí seniorka, ktorú náš redaktor v jedno popoludnie vozil na rikši po Ružinove. Čo ostatní seniori odkazujú mladým, a ako môžeš aj ty pomôcť s vozením starších na rikši sa dozvieš v reportáži.„Mali by menej drogovať a piť. Stále o tom hovoria v televízii. Mali by si dávať väčší pozor a hľadať zmysel života v niečom inom. Napríklad v láske,“ hovorí seniorka, ktorú náš redaktor v jedno popoludnie vozil na rikši po Ružinove. Čo ostatní seniori odkazujú mladým, a ako môžeš aj ty pomôcť s vozením starších na rikši sa dozvieš v reportáži.