Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
5. septembra 2022, 21:47
Čas čítania 0:36

Ben Stiller a Sean Penn majú navždy zakázaný vstup do Ruska. Kremeľ uvalil ďalšie sankcie na Američanov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ide o odvetnú reakciu na najnovšie sankcie zo strany Spojených štátov.

Rusko v pondelok zakázalo vstup na svoje územie ďalším 25 americkým občanom vrátane hollywoodskych hercov Bena Stillera či Seana Penna. Ide o odvetnú reakciu na najnovšie sankcie zo strany Spojených štátov, uvádza agentúra AFP.


Západné krajiny vrátane Washingtonu uvalili na Rusko množstvo bezprecedentných sankcií v reakcii na jeho inváziu na Ukrajinu.


Rusko medzičasom zakázalo vstup na svoje územie vyše tisícke amerických občanov. Ruské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že najnovšie mená na zoznam nežiaducich osôb pridalo v reakcii na pribúdajúce americké sankcie voči ruským občanom.


Okrem hercov Stillera a Penna, ktorí obaja vyjadrili podporu Ukrajine a v júni sa stretli s jej prezidentom Volodymyrom Zelenským, pribudlo na zoznam aj viacero amerických politikov. Podľa vyhlásenia ruského rezortu diplomacie majú natrvalo zakázaný vstup do Ruska.


„Nepriateľské kroky amerických orgánov, ktoré pokračujú v rusofóbnom kurze, ničia bilaterálne vzťahy a eskalujú konfrontáciu medzi Ruskom a Spojenými štátmi, sa budú aj naďalej stretávať s rozhodným odporom,“ dodal rezort.

ukrajina, ben stiller
Domov
Zdieľať
Diskusia