Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
6. septembra 2022, 9:51
Čas čítania 0:45

Futbalista Pogba mal navštíviť šamana, aby zaklial Kyliana Mbappého. Francúz však tvrdí, že šlo o pomoc v humanitárnej organizácii

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Futbalista Pogba mal navštíviť šamana, aby zaklial Kyliana Mbappého. Francúz však tvrdí, že šlo o pomoc v humanitárnej organizácii
Zdroj: Gettyimages/James Williamson – AMA
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Paul Pogba vypovedal, že zločineckej skupine, ktorej súčasťou má byť aj jeho brat Mathias, zaplatil 100-tisíc eur. No skupina od neho chcela 13 miliónov eur.

Francúzsky futbalista Paul Pogba bol pred súdom v kauze vydierania jeho vlastnou rodinou, píše Marca.

Jednou z tém, ktorými sa na pojednávaní zaoberali, bolo tvrdenie Pogbovho brata Mathiasa, ktorý mal Paula vydierať. Ten tvrdil, že Paul Pogba navštívil šamana, aby zaklial Kyliana Mbappého a privodil mu zranenie. Paul Pogba priznal, že bol v kontakte so šamanom, ktorému aj zaplatil. Témou ich stretnutia mala byť pomoc humanitárnej organizácii.

Paul Pogba vypovedal, že zločineckej skupine, ktorej súčasťou má byť aj jeho brat Mathias, zaplatil 100-tisíc eur. No skupina od neho chcela 13 miliónov eur.

Pogbu prepadli v jeho byte v Paríži. Vo Francúzsku bol v tom čase na reprezentačnom zraze. Počas prepadnutia ho mali ohrozovať strelnými zbraňami.

Dôvodom prepadnutia a vydierania má byť fakt, že odkedy je Pogba profesionálnym futbalistom, tejto skupine finančne vôbec nepomáha. Členovia skupiny sa s Pogbom poznajú ešte z detských čias, keď boli kamaráti. Za 13 rokov chceli od Pogbu spätne 13 miliónov eur.

20. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 5:06 Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo

Tie im Pogba aj chcel zaplatiť, no z banky nedokázal takúto sumu vybrať. Preto im zaplatil iba 98-tisíc eur. Futbalista sa chcel prenasledovania zbaviť aj tým, že si zmení telefónne číslo. Spravil tak dvakrát, avšak neúspešne.

Domov
Zdieľať
Diskusia