Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
8. decembra 2022, 16:41
Čas čítania 0:34

Mladí slovenskí hokejisti boli účastníkmi krvavej bitky na florbale. Incident rieši polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hokejista Adam Sýkora bol v lete draftovaný do NHL klubom NY Rangers.

Školský zápas v nitrianskej Mestskej športovej hale museli predčasne ukončiť pre krvavú bitku. V zápase medzi Zlatými Moravcami a Nitrou sa objavili aj dvaja hokejoví reprezentanti Adam Sýkora a Ondrej Molnár. O incidente informoval Nový čas

Podľa viacerých svedkov došlo v závere florbalového duelu k šarvátke, ktorú mal údajne vyvolať tvrdý zákrok na Adama Sýkoru. Po bitke ostal hráč Zlatých Moraviec ležať krvavý na zemi a následne skončil v nemocnici s trojnásobnou fraktúrou čeľuste a vybitým chrupom. Do incidentu sa mal zapojiť aj hokejista Molnár. 

Prípadom sa aktuálne zaoberá aj polícia. „Na hracej ploche florbalového ihriska Mestskej športovej haly došlo k prečinu výtržníctva v súbehu s ublížením na zdraví. Polícia okolnosti tohto incidentu vyšetruje,“ uviedla v oficiálnom stanovisku.

Hokejista Adam Sýkora bol v lete draftovaný do NHL klubom New York Rangers, pričom druhý z dvojice Molnár je momentálne medzi favoritmi na 1. kolo budúcoročného draftu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia