Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Jana Chovancová
5. septembra 2022, 15:48
Čas čítania 0:58

Čoskoro príde na Slovensko streamovacia služba SkyShowtime, nebude chýbať Top Gun či Mimoni

Kategória:
News
Uložiť Uložené

O pár mesiacov prinesie nová streamovacia služba Slovákom poriadnu nádielku obsahu.

Na slovenských divákov čaká nová streamovacia platforma. Už o pár mesiacov k nám zavíta SkyShowtime, ktorá sľubuje množstvo obsahu.

Platformu najskôr spustia v Dánsku, Fínsku, Nórsku a Švédsku už 20. septembra. Na Slovensku si na ňu budeme musieť počkať zopár mesiacov. Naša krajina má byť súčasťou rozširovania, ktoré pravdepodobne príde na rad v prvom štvrťroku 2023.

„SkyShowtime bude vo svojom spúšťaní pokračovať v Španielsku, Portugalsku, Andorre a krajinách centrálnej a strednej Európy (CEE) v nadchádzajúcich mesiacoch v prvom štvrťroku 2023. Konkrétne dátumy spustenia a cenník služby v týchto krajinách budú oznámené v nadchádzajúcich mesiacoch,“ uvádza SkyShowtime. 

Služba bude dostupná vo viac ako 20 krajinách a bude čerpať z ponuky Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures a Nickelodeon. SkyShowtime sľubuje divákom tisícky hodín obsahu a má zahŕňať vlastnú tvorbu, obsah pre deti a rodiny a známe televízne seriály a filmy. Ponuka sa však bude líšiť podľa jednotlivých trhov.

16. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 5:42 Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD)

„SkyShowtime sa stane aj domovskou platformou celého radu nových filmových trhákov, ktoré na ňu zamieria po svojich kinopremiérach. Medzi nimi nebudú chýbať napríklad Top Gun: Maverick, Jurský svet: Nadvláda, Mimoni: Zloduch prichádza, Severan, Spievaj 2, Ježko Sonic 2, Stratené mesto, Panstvo Downton: Nová éra, Nie, nie či Belfast, Sanitka alebo Smradi,“ prezrádza nová streamovacia platforma. 

Služba bude zákazníkom dostupná cez aplikáciu SkyShowtime, a to pre zariadenia
Apple iOS, tvOS a Android, a cez webové rozhranie: www.skyshowtime.com. Cena
mesačného predplatného bude: 6,99 € vo Fínsku, 79 SEK vo Švédsku, 79 NOK v
Nórsku a 69 DKK v Dánsku.

Domov
Zdieľať
Diskusia