Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 20. 2. 2022
10:24
Sobota 19. 2. 2022
20:40
VIDEO: Takto slovenskí hokejisti oslávili bronz v kabíne. Šampanským zmáčali trénera Ramsayho a skákali pri tradičných ľudovkách.VIDEO: Takto slovenskí hokejisti oslávili bronz v kabíne. Šampanským zmáčali trénera Ramsayho a skákali pri tradičných ľudovkách.
15:33
Austrália po dvoch rokoch privíta prvých turistov. Nový Zéland sa na rovnaký krok zatiaľ neodhodlal.Austrália po dvoch rokoch privíta prvých turistov. Nový Zéland sa na rovnaký krok zatiaľ neodhodlal.
11:27
Ceny jazdených áut stúpajú rýchlejšie ako inflácia. Škodovky zdraželi aj o viac ako tretinu.Ceny jazdených áut stúpajú rýchlejšie ako inflácia. Škodovky zdraželi aj o viac ako tretinu.
7:50
Album Kanyeho Westa Donda 2 nenájdeš na streamovacích platformách. Bude len na raperovom prehrávači Stem Player.
Piatok 18. 2. 2022
22:11
Zákazník musí mať pri použití panny či masturbátora kondóm. Teoreticky to nie je potrebné, sme si istí tým, že je u nás takmer nulové riziko prenosu pohlavnej choroby. Navštívili sme pražský nevestinec Naughty Harbor, v ktorom si môžeš užívať s mechanickými silikónovými pannami.