Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 10. 2. 2022
7:29
6:38
Držal im pri hlave zbraň a za prácu platil klobásou a vodou. Polícia odhalila nechutný prípad obchodovania s ľuďmi.
Streda 9. 2. 2022
20:47
Ľuboš Blaha bol vypovedať na polícii. Podali na neho trestné oznámenie za tvrdenie, že Lučanský nespáchal samovraždu.
19:40
Sydney Sweeney zo seriálu Euphoria v rozhovore priznala, že vracala na fotení. Ľudia ju v ten deň označovali pod hashtagom #ugly.Sydney Sweeney zo seriálu Euphoria v rozhovore priznala, že vracala na fotení. Ľudia ju v ten deň označovali pod hashtagom #ugly.
14:47
Tinder navždy zabanoval podvodníka, ktorého teraz preslávil Netflix. Jeho obete prosia ľudí o 700-tisíc eur, aby si pokryli straty.Tinder navždy zabanoval podvodníka, ktorého teraz preslávil Netflix. Jeho obete prosia ľudí o 700-tisíc eur, aby si pokryli straty.
13:40
Adidas zaplnil svoj web fotkami nahých ženských pŕs. Zákazníkom chce v novej kolekcii ukázať, že každý dekolt je iný.Adidas zaplnil svoj web fotkami nahých ženských pŕs. Zákazníkom chce v novej kolekcii ukázať, že každý dekolt je iný.
12:05
Macron tvrdí, že ho Putin ubezpečil vo veci Ukrajiny. Vraj nechystá vojenskú akciu, Kremeľ však takýto sľub popiera.Macron tvrdí, že ho Putin ubezpečil vo veci Ukrajiny. Vraj nechystá vojenskú akciu, Kremeľ však takýto sľub popiera.