Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 26. 2. 2022
13:24
Peter Pellegrini: Hlas podporí prítomnosť vojakov NATO na Slovensku.Slovensko má povinnosť ochraňovať schengenskú hranicu.
12:50
Vojna na Ukrajine: Tehotná žena porodila v kyjevskom metre. Ukrývala sa tam pred ruskými náletmi.Vojna na Ukrajine: Tehotná žena porodila v kyjevskom metre. Ukrývala sa tam pred ruskými náletmi.
12:09
Na východ Slovenska prídu vojaci NATO aj raketový systém Patriot.Jaroslav Naď chce ukončiť prevádzku ruských Migov-29.
11:47
Vojna na Ukrajine: Ruská raketa zasiahla bytovku pri kyjevskom letisku. Putin pritom tvrdil, že civilistom nič nehrozí.Vojna na Ukrajine: Ruská raketa zasiahla bytovku pri kyjevskom letisku. Putin pritom tvrdil, že civilistom nič nehrozí.
11:13
Vláda vyhlásila mimoriadnu situáciu. Na Ukrajinu posielame vojenský materiál v hodnote 2,6 milióna eur.
10:54
Polícia vydala zoznam proruských webov a „užitočných idiotov“. Manipulujú s informáciami, neverte im, upozorňuje štát.Polícia vydala zoznam proruských webov a „užitočných idiotov“.Manipulujú s informáciami, neverte im, upozorňuje štát.
10:37
Vojna na Ukrajine: Mladí Ukrajinci sa vzali za zvuku poplašných sirén. Po svadbe išli brániť Ukrajinu so zbraňou v ruke.Vojna na Ukrajine: Mladí Ukrajinci sa vzali za zvuku poplašných sirén.Po svadbe išli brániť Ukrajinu so zbraňou v ruke.
10:04
Piatok 25. 2. 2022
21:12
Sberbank napojená na Rusko musela zatvoriť všetky pobočky v Česku. Ľudia si hromadne vyberajú peniaze a rušia účty.Sberbank napojená na Rusko musela zatvoriť všetky pobočky v Česku. Ľudia si hromadne vyberajú peniaze a rušia účty.