Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2021, 12:15
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Mark Wahlberg spieva so svojím homosexuálnym synom Lady Gagu. Šikana dovedie chlapca k samovražde

Mark Wahlberg spieva so svojím homosexuálnym synom Lady Gagu. Šikana dovedie chlapca k samovražde
Zdroj: Vertical Entertainment
FILMY A SERIÁLY GOOD JOE BELL MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Upútavka začína humornou pasážou, no krátko nato sa presunie do svojej tragickej časti.

Joe Bell (Mark Wahlberg) kráča po ceste so svojím synom Jadinom (Reid Miller), ktorý mu začne spievať skladbu Born This Way od Lady Gaga. Chlapec s prekvapením zisťuje, že jeho otec pozná jej text. Filmári touto piesňou zrejme narážajú na fakt, že postava Jadina je homosexuálne orientovaná. Pieseň Born This Way býva totiž označovaná aj za LGBT+ hymnu.

Odporúčané
Zákaz rozprávania o LGBT+ komunite je ako zákaz informovania o existencii ľavákov, hovorí spoluzakladateľ Dúhy.sk (Rozhovor) Zákaz rozprávania o LGBT+ komunite je ako zákaz informovania o existencii ľavákov, hovorí spoluzakladateľ Dúhy.sk (Rozhovor) 18. júna 2021, 14:30

V traileri životopisnej drámy s názvom Good Joe Bell režiséra Reinalda Marcusa Greena (Monsters and Men) ďalej pozorujeme, ako sa Joe Bell snaží synovi pomôcť prijať samého seba.

Tento proces mu však sťažujú spolužiaci zo školy, ktorí Jadina neustále šikanujú. Nakoniec ho tak podľa všetkého dotlačia až k samovražde, po ktorej sa hlavný hrdina vydáva na cestu Amerikou, aby ľuďom rozprával príbeh svojho syna.

Domov
Zdieľať
Diskusia