Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2021, 19:43
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Fitneska, ktorá usmrtila dvoch cyklistov, ide natvrdo do väzenia. Pred vynesením rozsudku ušla zo súdu

NEWS SÚDY
Uložiť Uložené

Lucia Kristová dostala trest odňatia slobody v trvaní 18 mesiacov.

Fitneska Lucia Kristová ide na rok a pol do väzenia za usmrtenie dvoch cyklistov. Trest jej zvýšil odvolací súd. „Obžalovaná nevenovala dostatočnú pozornosť situácii v cestnej premávke a prešla s vozidlom na pravú krajnicu, kde narazila do dvoch cyklistov, ktorí sa pohybovali za sebou,“ uviedol Roman Tarabus, hovorca Krajského súdu v Trenčíne. Jeho slová citujú TV Noviny

Okresný súd pôvodne udelil obžalovanej len dvojročnú podmienku. Obžalovaná ešte v roku 2018 zavinila dopravnú nehodu, pri ktorej usmrtila 46-ročného muža a jeho 50-ročnú priateľku. Žena bojovala o život v nemocnici, o tri dni však zraneniam podľahla. 

„Som vinná zo spáchania skutku, ktorý sa mi kladie obžalobou za vinu,“ povedala v čase vyhlásenia rozsudku prvostupňového súdu fitneska. 

Kristová sa podľa svojich slov snažila obom rodinám posielať listy, no nikto z pozostalých ju nekontaktoval. 

Fitneska sa už trestu nevyhne, rozsudok je právoplatný. Podľa informácií TV Markíza však ešte v deň konania pojednávania odišla zo súdu skôr, ako rozsudok vyhlásili. 

Odporúčané
ZÁZNAM: Kočner a Zsuzsová môžu byť vinní z objednávky vraždy, prípad sa vracia na Špecializovaný trestný súd ZÁZNAM: Kočner a Zsuzsová môžu byť vinní z objednávky vraždy, prípad sa vracia na Špecializovaný trestný súd 15. júna 2021, 7:00
Domov
Zdieľať
Diskusia