Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2021, 10:41
Čas čítania 1:01
Richard Bonde

Nahá Američanka pod vplyvom drog zničila miestny steakhouse. Po policajtoch hádzala fľaše s alkoholom

Nahá Američanka pod vplyvom drog zničila miestny steakhouse. Po policajtoch hádzala fľaše s alkoholom
Zdroj: Ocala Police Department
NEWS MARIHUANA
Uložiť Uložené

Žena sa vyzliekla donaha a spôsobila podniku tisícové škody.

V meste Ocala v americkom štáte Florida sa v piatok odohrala veľmi zaujímavá udalosť. 53-ročná Tina Kindredová vošla do miestneho podniku Outback Steakhouse a jej vlastné správanie sa jej vymklo spod kontroly.

Vyzlečená úplne donaha vyliezla na barový pult a začala ničiť všetko, čo jej prišlo pod ruky. Hádzala sklenené fľaše plné alkoholu aj ďalšie predmety, ktorými mohla ublížiť zákazníkom aj obsluhe. Tí však vyviazli bez zranení.

Do podniku bola privolaná polícia. Keď prišli, nahá žena začala hádzať sklenené fľaše aj po policajtoch. Po krátkom čase zostúpila z barového pultu a priblížila sa k policajnému dôstojníkovi, ktorý zareagoval pohotovo a vyzlečenú ženu spacifikoval elektrickým paralyzérom.

Po tom, ako v stave bezvedomia spadla na zem, policajti ju spútali a previezli do zdravotného strediska. Tamojší pracovníci zistili, že žena bola pod vplyvom tetrahydrokanabinolu (THC), ktorý sa vyskytuje v marihuane. Táto látka sa jej do tela dostala cez fentanylovú náplasť v oblasti genitálií.

naked, destroy
Zdroj: Ocala Police Department

Ako uvádza portál Daily Mail, 53-ročná Američanka mala v ten istý deň ešte jeden incident, konkrétne v podniku Mojo Grill. Tam vraj nahá búchala po oknách a prevrátila stôl, po vyčíňaní nastúpila do auta jedného zo zákazníkov podniku a presunula sa do steakhousu.

Odporúčané
Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila 27. septembra 2023, 18:05

Škody, ktoré spôsobilo jej vyčíňanie, vyčísľujú minimálne na niekoľko tisíc dolárov, presná suma však bude známa až neskôr. V súčasnosti je zadržaná v okresnej väznici a čaká na súdne pojednávanie, ktoré rozhodne o jej ďalšom treste. Malo by sa konať budúci mesiac.

Domov
Zdieľať
Diskusia