Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2021, 9:02
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Má 8 rokov, väčšinu starších raperov už predbehla. Separ rapuje o Lil Ash v spoločnej skladbe pre dve generácie

Má 8 rokov, väčšinu starších raperov už predbehla. Separ rapuje o Lil Ash v spoločnej skladbe pre dve generácie
Zdroj: se souhlasem Lil Ash
NEWS LIL ASH SEPAR
Uložiť Uložené

Lil Ash vydáva novú skladbu s názvom Generácia, na ktorej hosťuje člen DMS Separ.

Separ bol jedným z prvých podporovateľov mladej raperky Lil Ash, ktorá má za sebou síce len pár singlov, ale pozornosť na seba upriamila vďaka svojmu prejavu aj imidžu. Jej debutová skladba s názvom Najmladšia atakuje 2 milióny pozretí a aj nasledujúce klipy stihli nazbierať za pár mesiacov stovky tisíc pozretí. Zároveň nie je vylúčené, že fanúšikovia budú mať už čoskoro možnosť počuť Lil Ash aj naživo, čo by mohlo jej kredit v hudobnom svete ešte zvýšiť. 

Práve o tom je aj Separova sloha v novinke Generácia, kde rapuje po boku 8-ročnej kolegyne. Člen DMS považuje za devízu, že Lil Ash začína s hudbou v takom skorom veku, a myslí si, že keď bude pokračovať v nastolenom trende, bude z nej veľká hviezda. 

Odporúčané
Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. novembra 2020, 15:30

Text tentoraz Lil Ash pripravovala sama v spolupráci so svojím otcom, ktorého sme nedávno oslovili na rozhovor

„Keby mala príznaky, že si, ako sa vraví, ,ulieta‘, nemám problém jej zatrhnúť aj rap a jej sen tak odložiť o niekoľko rokov neskôr,“ povedal nám otec malej Ashley, ktorý tiež poodhalil pozadie tvorby, ale aj instagramových fotiek, kde Lil Ash pózuje so zbraňou a s luxusným Mercedesom.

„Ak si budú ostatné deti z jej klipu vyvodzovať, že netreba chodiť do školy, presne na to sú tu ich rodičia, aby im vysvetlili, že je to niečo ako film, recesia, paródia. Každý rodič je zodpovedný za výchovu svojho dieťaťa sám,“  vysvetlil otec 8-ročnej Ashley.

Domov
Zdieľať
Diskusia