Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2021, 20:49
Čas čítania 0:43
Adam Novosad

Nekrágľujem svojich nepriateľov, reaguje Remišová na obvinenia Kolíkovej. Šeligu chcela za nového šéfa strany na znak zmieru

NEWS ZA ĽUDÍ
Uložiť Uložené

Rozbroje v politickej strane Za ľudí neprestávajú, ale Veronika Remišová odmieta zodpovednosť za aktuálny konflikt, pretože sa vraj snaží navodiť zmier.

„Nekrágľujem svojich nepriateľov,“ reagovala predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová v reakcii na obvinenia, že odstraňuje z najvyšších pozícií v strane osoby, ktoré jej nevyhovujú. Remišová potvrdila, že na dnešnom predsedníctve sa mali členovia strany dohodnúť na dátume a konaní mimoriadneho snemu, kde by sa mohol voliť nový šéf strany.

Súčasná predsedníčka Za ľudí odmieta, že by sa snažila nedemokraticky si uzurpovať moc v strane. Ako alternatívne riešenie navrhuje, aby sa strana dohodla na jednom kompromisnom kandidátovi, ktorý by mohol kandidovať na pozíciu predsedu na sneme, a členovia strany by mohli rozhodnúť, komu svoju dôveru zveria.

Domov
Zdieľať
Diskusia