Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2021, 10:21
Čas čítania 2:14
Kamila Šebestová

Ukradli nám peňaženku, potom na nás strieľali a zbili Maireeho, hovorí spevák David Key. Vraj šlo o organizovaný gang

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Zábavná noc v klube sa premenila na drámu. Trestné oznámenie však podávať nechcú. Polícia dáva niektoré vyjadrenia poškodených na pravú mieru.

Aktualizované 14:30 o vyjadrenie nitrianskej polície

David Key (Dávid Kúdelka) sa spolu s DJ Maireem (Miroslav Svatý) a influencerkou Bejbou a Máriom z Farmy rozhodli ísť v sobotu večer zabaviť do nitrianskeho klubu Luna. Tešili sa z večera, ktorý podľa ich slov prebiehal skvele, až kým nezistili, že Maireemu zmizla peňaženka. David si predtým všimol podozrivého muža, ktorý sa pohyboval v blízkosti skupiny a zobral niečo z bundy. 

„Pýtal som sa kamarátov, či bol ten chalan s nami, a keď som zistil, že nie, došlo mi, že to bol on. Vybehli sme teda s Maireem za ním a zrazu sme videli, že pred klubom stojí celá skupina mužov,“ opisuje situáciu David Key. 

„A teraz mi neuveríš. Keď sme tam prišli, povedali sme mu, nech nám vráti peňaženku. On namiesto toho vytiahol pištoľ a začal strieľať,“ dodáva.


Páchateľ podľa Davida strieľal zrejme do zeme blízko jeho nohy. „Zrejme to výhražne strelil do zeme alebo do vzduchu,“ vysvetľuje. David Key sa zľakol a udrel si hlavu. Po streľbe sa všetci zľakli, začali kričať a utekať. Vznikol chaos. Keď sa trochu upokojili, zavolali políciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia