Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. mája 2021, 10:37
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Rytmus sa vracia v čase a užíva si rapovanie do živej hudby. Tvrdí, že väčšina domácich raperov to nerobí, lebo je to ťažké

Rytmus sa vracia v čase a užíva si rapovanie do živej hudby. Tvrdí, že väčšina domácich raperov to nerobí, lebo je to ťažké
Zdroj: TASR/Branislav Račko
NEWS RYTMUS
Uložiť Uložené

V rámci odovzdávania hudobných cien Anděl vystúpil aj Rytmus. Objavil sa po boku mladého talentu z vydavateľstva Bigg Boss menom 7krát3.

Jubilejný 30. ročník odovzdávania hudobných cien v Česku sa niesol v znamení prísnych pandemických opatrení, čo v konečnom dôsledku prinieslo aj atraktívny program pre všetkých fanúšikov kvalitnej hudby a vizuálu.

Potešila aj spolupráca dvoch na prvý pohľad vzdialených interpretov. Rytmus sa objavil po boku víťaza kategórie sólo interpreta roka – 7krát3. Mladý R&B má najbližšie k vydavateľstvu Bigg Boss, s ktorým spolupracuje od začiatku svojej krátkej kariéry. S členom Kontrafaktu sa spojili v novinke Bleju vibe, ktorá dostala od organizátorov Andělov aj vkusný vizuál. 

Rytmus v tejto súvislosti poznamenal, že patrí k malej skupine raperov, ktorí sú ochotní spolupracovať so živou kapelou a užívajú si to. Podľa neho ide o špecifickú a náročnú disciplínu, na ktorú si mnohí vôbec netrúfnu.

Odporúčané
Rytmus: Po vydaní albumu Bengoro ma chceli poznať politici aj mafiáni, bral som ich ako fanúšikov Rytmus: Po vydaní albumu Bengoro ma chceli poznať politici aj mafiáni, bral som ich ako fanúšikov 11. mája 2021, 14:34

„Fakt musím zhodnotiť, že máloktorí SK a CZ raperi rapujú do živej muziky, lebo majú pocit, že im to neznie. Ja sa v tom vyžívam. Áno, je to ťažké, pretože spojenie s nástrojmi je moment, keď musíš chytiť emóciu, naladiť hlas, frázovanie a muzikalitu. Rád vás bavím a búram hranice v rape pre vás všetkých vrátane raperov,“ skonštatoval Rytmus. 

V rapovej kategórii zvíťazil Yzomandias s najnovším albumom Prozyum a v kategórii pre najlepšieho slovenského interpreta alebo skupinu zvíťazili Le Payaco. 

Domov
Zdieľať
Diskusia